Methode

Feniks maakt gebruik van verschillende psychotherapeutische technieken uit uiteenlopende scholen. Dat wil zeggen:  

- gesprekstherapie
- regressietherapie
- actieve imaginatie
- droomanalyse

- creatieve uitingsvormen zoals tekenen
- moderne hypnotherapie

Desgewenst kan ik tijdens het intake gesprek uitleggen waarvoor elke methode staat. Het onbewuste van jou is tijdens de coaching of therapie veel aan het woord. Het onbewuste bestaat uit gevoelens, gedachten en herinneringen die ooit bewust waren maar die je, wellicht omdat ze te pijnlijk of bedreigend waren, hebt verdrongen. Tegelijkertijd omvat je onbewuste echter ook je hulpbronnen.

Je zult merken dat je onbewust of intuïtief de oorsprong en oplossing van je probleem of vraag al kent. In de zoektocht naar het bewust maken ervan staan bovengenoemde methoden ons ter beschikking en ontstaat een interessante ontdekkingsreis.

Feniks werkt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

Voelt u zich niet in staat uw onvrede of klacht te bespreken met uw therapeut, laat de situatie dit niet toe, of komt u er samen niet uit? Dan kunt u gebruikmaken van een klachtenfunctionaris. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.
Door hier te klikken komt u bij het online formulier om uw klacht te omschrijven en een aantal vragen te beantwoorden.
De Contactpersoon opvang klachten ontvangt het door u verstuurde formulier met de informatie en zal deze doorzetten naar de SCAG voor de inzet van een klachtenfunctionaris. Mocht de contactpersoon nog vragen hebben dan neemt deze contact met u op.

Interesse in coaching of THERAPIE?

Klik hier