Werkwijze

Het gaat om psychodynamische coaching of therapie. Tijdens deze ontdekkingsreis sta jij centraal. Door samen te kijken naar wat zich aandient uit jouw bewuste en/of onbewuste komt er zicht op je persoonlijke thema dat achter je vragen, je conflicten en concrete klachten ligt.

Door deze herkenning krijg je begrip en ruimte voor jezelf en belangrijker nog, je komt weer in contact met je levenskracht en levenslust. Hierdoor ontstaat een vorm van psychisch functioneren die gezonder is, die meer energie geeft omdat deze overeenstemt met je meer complete en authentieke persoonlijkheid.

Verdrongen ervaringen worden behandeld, maar ook het waartoe van ervaringen en klachten komt aan bod door te ontdekken wat eerder in het leven, noodzakelijkerwijs, naar de achtergrond is ge- of verdrongen. Liefde en respect staan in deze werkwijze centraal, ze ontstaan als vanzelf. De ontdekkingen van en in jezelf, de verbinding met alle aspecten van jezelf en daarmee met je leefwereld maken je blij met jezelf. Daardoor ontwikkelt zich een liefdevolle relatie met jezelf. Je gaat ontdekken wie je bent, wat een prachtmens je bent en hoe fijn het in wezen is dat je bestaat. Hiermee zijn de eerste stappen gezet naar energiek, gezond en in balans zijn.

Interesse in coaching of
THERAPIE?

Klik hier